Selvfølgelig skal vi sejle Butterfly Cup 2022

Lynæs Sejl- og kajakklub inviterer igen til at sejle Butterfly Cup, datoen bliver 19-22 august 2022.
Banen er 124 sm, med start ud for Hundested og går rundt om Hesselø og Samsø, med respekt for storskibsruten i Samsø Bælt. Starten går d. 19. august, turløbet uden DH-mål sendes afsted fra kl. 11 og kapsejladsfeltet med gyldigt DH-mål fra kl. 12.

3 friske sejlere fra Lynæs Sejl- og Kajakklub tog i 2021 initiativ til en ny sejlads, efter de mange aflyste sejladser blev Butterfly Cup skabt. Der kom sejlere fra både Aarhus og København, de var med til at skabe en fantastisk ny sejlads.

I 2022, har vi flyttet sejladsen til august, lige efter de fleste har holdt sommerferie, for at komme mindst mulig i konflikt med andre sejladser og vi håber at endnu flere vil finde vej til startområdet,  forhåbentlig uden restriktioner, ud over sund fornuft og ansvarlighed.

Butterfly Cup er åben for alle, skulle der være nogle flerskrogsbåde der ønske at deltage, skal vi nok også lave et løb for dem. For alle deltager gælder at der er minimum 2 besætningsmedlemmer på båden. Du kan allerede nu tilmelde dig vores Facebookgruppe ved at søge på Butterfly Cup og sikre dig løbende information, vi har i 2022 udgaven tænkt et par nye sjove indslag, som offentliggøre senere.

Tilmelding åbnes 6. marts.

Print Friendly, PDF & Email
Del dette: