Du døbes Mission Possible

 

Fredag d. 28 august, blev den nyeste klubbåd dømt, Ingeborg var spurgt om hun ville være gudmor, som hun heldigvis sagde ja tak til – Det takker klubben for.

Dåben startede med at formanden holdt en lille tale, hvor han glædede sig over, at det blev muligt at købe en J/70 som klubbåd, men støtte fra nogle private firmaer og med bidrag fra en større skare medlemmer, der troede på projektet. Nu har klubben båden og siden der blev åbnet for aktiviteter, efter Covid-19 nedlukning, har båden sejlet 7 gange om ugen.

Efter formandens tale, holdt Ingeborg en flot tale:

TAK FORDI I HAR BETROET MIG DEN ÆREFULDE OPGAVE AT VÆRE GUDMOR VED DENNE BÅDDÅB.

DET ER JO EGENTLIG EN USKIK AT TAGE BÅDE I BRUG FØR DE OFFICIELT ER DØBT. SÅDAN HAR DET JO ALTID VÆRET.

MEN INGEN REGEL UDEN UNDTAGELSE – OG NÅR VI SER PÅ MANGE SEJLKLUBBER, SÅ ER DET JÆVNLIGT FOREKOMMET AT BÅDDÅBEN ER UDSAT TIL EN PASSENDE LEJLIGHED I KLUBBEN.

DEN LEJLIGHED ER VI NÅET TIL I DAG HER I LYNÆS SEJL-OG KAJAKKLUB.

”MISSION POSSIBLE” – ”ALT ER MULIGT” PASSER I DEN GRAD TIL DENNE j 70 NAVNET INSPIRERER TIL VEDHOLDENHED – OG VEDHOLDENHED ER NOK NOGET NETOP SEJLERE ER I BESIDDELSE AF:

HVIS DU SOM SEJLER VIL NÅ DIT MÅL (VINDE EN KAPSEJLADS / NÅ EN BESTEMT HAVN LANGT FRA HJEMHAVNEN) SÅ KRÆVER DET NETOP VEDHOLDENHED.

VI SKAL VÆRE STOLTE AF, AT DENNE MISSION J 70 ER LYKKEDES – INTERESSEN FOR AT ANVENDE BÅDEN ER STOR  –  ALT ER OPTAGET RESTEN AF DENNE SÆSON – DET ER BL.A JUNIORERNE OG SÅ EN HEL FLOK WOW – HERLIGT.

FORTSAT HELD OG LYKKE MED MISSIONEN

derefter blev selv dåben gennemført på behørig vis.

Inden de fremmødte drog mod den tændte grill, var der et lille glas på flydebroen. Alt i alt en flot aften.

 

Print Friendly, PDF & Email
Del dette: