Nyt æresmedlem.

I forbindelse med den traditionsrige standernedhaling, lørdag den 26.oktober, blev der tildelt et af klubbens medlemmer en ganske særlig hædersbevisning. Som anerkendelse for sin enorme indsats for klubben kan Henrik Pedersen nu titulere sig ÆRESMEDLEM.

Under behandling af et særligt og ”hemmeligt” punkt på bestyrelsens dagsorden fik et forslag fra formanden om at hædre Henrik enstemmig opbakning. Det var der mange gode grunde til.

Som alle nok husker, trak Henrik sig tilbage som næstformand ved sidste generalforsamling. Det gjorde han på baggrund af en lang og engageret indsats for klubben. Foruden at have virket som næstformand har han også tidligere bestridt formandsposten. Andre felter, der har nyt godt af Henriks kompetencer, er Kapsejladsudvalget og Fest-og arrangementsudvalget samt PR-udvalget , hvor han stadig gør sig gældende. Ved siden af sine gøremål i klubben har Henrik også været engageret på landsplan i Dansk Sejlunion og såmænd også på internationalt sejlerniveau.

At der også er blevet tid til at sejle er nærmest et under. Så skulle man tro, at han havde fået nok, men nej, Nyhedsmailen skriver ikke sig selv – den sørger Henrik nemlig for kommer ud med de hotteste nyheder hver eneste måned til alle medlemmerne.

Der er kun tilbage at sige: tillykke og tak fordi du stadig gider!

PR-udvalget

Print Friendly, PDF & Email
Del dette: