De vise mænd – få hjælp

I Lynæs Sejl- og Kajakklub har vi mange medlemmer, med stor viden om både, sejlads, motorer, kajak mm. Det er typisk tavs viden, da kun ganske få kender til disse medlemmers særlige kompetencer.

Det vil vi i klubben gerne gøre noget ved, så vi har prikket nogle af dem på skulderen for at lave nedenstående liste over Vise Mænd.

Har du brug for hjælp eller et godt råd på et område, som er nævnt i listen, så er du velkommen til at kontakte vedkommende.

Men husk at de er frivillige og måske ikke har tid til at tage sig af dit problem her og nu. Så vær derfor lidt tålmodig.

Emne Vismand Tlf.
Diesel motor.

Service – er du tvivl og vil have et par gode råd? Måske du bare vil vende nogle tanker du har gjort dig? Hvad skal man huske om foråret? – og om efteråret?

Niels Norbye 40 42 44 91
Langturs planlægning.

Skal du på langtur og vil have et par gode råd? Hvad skal man have med? Hvordan sikrer man sig bedst til langtur? Tag en snak med en, der har prøvet at sejle på langtur.

Poul Ingildsen 40 89 86 08
Bådens konstruktion.

Skal du lige vende et problem inden du selv går i gang med en reparation? – Eller en nybygning? – Har du et problem, du ikke ved, hvad du skal gøre ved?

Gert Gerlach 40 16 71 86
Trim af sejl.

Sejler din båd dårligt? Kommer du altid for sent i havn? Måske du ikke trimmer dine sejl korrekt?

Henrik Wamsler 30 13 84 74
Sejl.

Skal du have repareret dine sejl, eller overvejer du nye sejl? Hvilke materialer er bedst til dit brug af fok, genua, spiler, genakker og storsejl? Vil du vide mere om korrekt brug af dine sejl?

Sofus Pedersen 27 20 83 49
Elektronik.

Det kan sagtens drille at få GPS’en til at spille sammen med VHF’en så DSC’en virker, eller at få toplanternen til at lyse, eller noget helt andet der driller. Ved du selv, hvordan man laver en korrekt forbindelse til landstrøm? Eller andre gode elektriske spørgsmål.

Kim Schultz 29 72 74 48

Gør tavs viden til almen viden!

Vil du være med til at hjælpe andre klubmedlemmer? – så kom på listen. Send en mail til nina.vedel@outlook.dk

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Del dette: