1. del af Sejlsportsligastævnet er gennemført med stor succes.

Stævnet har været en stor succes. Rigtig god vind begge dage og glade sejlere i klubhuset. Og ja der har også været tilskuere på oplevelses broen, hvor man har kunnet følge med i sejladserne.

I eftermiddags have vi så den afsluttende sejrs cermoni hvor formand Hans-Kurt holdt en tale – frit citeret:

“Den bratte afslutning

Jeg synes altid at stævner slutter brat, der er masser af aktivitet og så er det pludselig slut. For at citere Kim Larsen:

“Om lidt er her stille – om lidt er det forbi”

Tak til sejlerne – “Outstand performance”. Vi er meget imponerede af jeres opførsel på banen. Vi synes simpelthen I er dygtige!. Vi har været glade for at lægge klub og baner til rådighed. Bedre reklame kan vi ikke få end jeres sejladser. Det har været en fornøjelse at have jer.

Troels (dommer) sagde i går, at “I skal huske at more jer – at det er for sjov”. Men det er ikke kun sjovt, når der også er lidt alvor i det. I sejler under et bestemt regelsæt og umpirene har deres specielle måde at introducere lidt alvor.

Tak til umpirerne. Jeg ved, at det er et trættende job at skulle koncentrere sig hele daghen.

Bag hele stævnet står der jo en række frivillige og uden deres hjælp, kan det slet ikke lade sig gøre at afvikle et stævne.

Der er et hold, der skal sørge for morgenmad, et for frokost, et på vandet, et for forplejning på molen, et der skal dække bord og sikkert flere hold endnu.

Dem skylder vi alle tak”

Derefter blev præmierne overrakt af Nynne (fra Sejlsportsligaen):

1. plads – Kaløvig Bådelaug

2. plads – Frederikshavn Sejlklub

3. plads – Sønderborg Yacht-Club

Tillykke herfra til alle deltagende hold.

 

Næste stævne er 2. division lø.-sø. d. 1. og 2. juni, hvor Lynæs Sejl- og Kajakklub har 2 hold med – der er nemlig også et WOW-hold med:-).

 

Print Friendly, PDF & Email
Del dette: