Stem på dine favoritter til nyt navn.

Som et led i valgprocessen (se mere her: Skal vi have nyt navn) mht. evt. nyt navn, er vi nået til fase 2: Reduktion af forslag og man kan stemme frit på sine favoritter.

Navne-udvalget har set navneforslagene igennem og sorteret navne fra udfra kriteriet, at navnet skal afspejle klubbens aktiviteter. Ingen navne er fravalgt. Derudover har Navne-udvalget reduceret/korrigeret navnene i henhold til Dansk Retskrivning. Den endelig liste er godkendt af bestyrelsen. Navne som efter Navne-udvalgets overbevisning opfylder dette og som er godkendt af bestyrelsen, sættes på afstemning i perioden 5. – 31. december 2018.

Regler for at afgive din stemme(r):

  1. Du kan stemme en gang.
  2. Du kan stemme på flere navne – hvis der er flere, du synes om.
  3. Du bedes sende en mail til: knold@knolds.dk med din stemme(r). Din afsender mail skal være den du bruger når du logger ind på Klubmodul.
  4. Hvis flere medlemmer bruger den samme e-mail til at logge ind på Klubmodul, kan de selvfølgelig hver især sende en mail med deres stemme(r).
  5. Man kan stemme til og med d. 31. dec. 2018.

De navne der kan stemmes på er:

Nummer Navn
1 Lynæs Kajak- og Sejlklub
2 Lynæs Sejl- og Kajakklub
3 Lynæs Sejlcenter
4 Lynæs Sejlklub
5 Lynæs Søsport
6 Lynæs Søsport Center
7 Lynæs Søsportscenter
8 Lynæs Vandsport
9 Lynæs Vandsport Center
10 Lynæs Vandsportscenter
11 Sejl- og Kajakklubben Lynæs
12 Sejlklubben Lynæs
13 Sejlklubben og Kajakklubben Lynæs
14 Søsportscenter Lynæs
15 Vandsportscenter Lynæs
16 Vandsportsklubben Lynæs

 

Enkelte navneforslag fik et ord med på vejen, da forslag blev sendt til Knold:

“Lynæs Vandsportscenter”

“Lynæs Søsportcenter”

Det vil jeg sige er to navne som der er bredt og ikke tilgode ser nogle grene af sport på vand og der sikrere man klubben i kommende fusioner eller lign.

“Søsportscenter Lynæs”.

Dette navn har så bredt vandaktivitetsspektra, at det vil kunne dække alle de former for aktiviteter, man kan tænkes på vandet, det være sig: Sejlads med sejl- eller motorbåd, kajakroning, kano, sub, jollesejlads, vindsurfing, surfing, dykning og alt det jeg ikke lige kan komme i tanke om. Dertil kommer at navnet er relativt kort og ukompliceret at udtale.

“Lynæs Sejl- og Kajakklub”

Jeg kan godt se, at forslaget, som jeg har stemt på, ikke er skrevet med stort i sejl- og kajak, men grammatisk, er det jo det rigtigste at gøre.

og

Forslaget indeholder de elementer, som er væsentlige for en person, der ønsker at finde frem til en forening af vores slags på Lynæs Havn: Placering på Lynæs Havn samt aktiviteter i kajak og båd; det sidste som enten sejlere med motorbåd eller sejlere med sejlbåd. Et vægtigt argument er endvidere, at navnet Lynæs Kajak- og Sejlklub er let at skrive og at huske, ligesom det “ligger godt på tungen”.

 

Navne-udvalget ser frem til mange stemmer 🙂

 

 

/Knold

PS for hver mail sendes der en bekræftelse på, at du har afgivet din stemme(r) – jeg vil forsøge, at gøre dette dagligt.

 

Print Friendly, PDF & Email
Del dette: