Jollelørdag

Lørdag den 9. oktober, havde Sofie Bomstærk, et af vores nye og unge medlemmer inviteret hendes venner fra Lynetten og hendes læremester Lars, til Lynæs, bare for at have en sjov dag på vandet, sammen med nogle Lynæs-sejlere. Ideen var at få nogle forskellige joller på vandet, så deltagerne kunne prøve noget forskelligt. Det blev en fantastisk dag, kun med smil, masser af snak på terrassen og glade mennesker.

Vejret var høj sol, en let brise fra syd, perfekt vejr til at prøve eller genopfriske jollesejlads, med Europa, OK, 470, 405 og RS Feva på vandet, nogle privatejet, andre klubbåde, men alle måtte prøve alt, og det er da morsomt, at se unge, som ældre i forskellige størrelser, ligger derude og prøve at komme under bommen på en Europa-jolle, mange sad i jollerne for første gang og havde en fest for dem selv.

Vi sluttede dagen af med 3 små kapsejladser, retfærdigt dømt af Sofies far Malte (OK-sejler i Hellerup) og David Cornelliussen. Præmien var en klase vindruer fra Sofies forældres have og en cola.

Og så er der dem, der fik tingene til at ske, ud over Sofie, sørgede hendes far Malte for transport af joller og instruktion, mor Anette for eminent forplejning, sammen med søster Ida. David Conelliussen brugte hele dagen i Futten.

Mange tak til Sofie, fordi hun bare tog et initiativ og gennemførte det, resultatet blev glade sejlere fra både Lynetten og Lynæs, så bliver det da ikke bedre.

Du kan mange flere billeder på Facebook.

Print Friendly, PDF & Email
Del dette: