Sidste nyt fra J/70-udvalget.

Hvis du kunne tænke dig at sejle i J/70’eren i den kommende sæson med en fast ugentlig træningstid, så skriv til Sofus med dit ønske om dag og tidspunkt på sofusden@gmail.com – og gerne senest 26/4.

Herefter vil vi påbegynde uge-planlægningen ud fra jeres ønsker. Et fast ugentligt træningspas består af 2 timers træning som du kan ønske alle ugens dage – dog undtagen onsdag fra 18-22. Kunne du tænke dig at have adgang til båden om onsdagen i forbindelse med onsdagskap, så er det også nu du skal melde dig på banen.

Vær opmærksom på at det kan være svært at opfylde alle ønsker om faste træningstider og onsdagskap, men vi vil gøre vores bedste for at imødekomme så mange ønsker som muligt.

Prisen for en fast ugentlig træningstid er kr. 3.000,- og dækker for lån af båden i 2 timer/uge på et fastlagt tidspunkt. Prisen er for hele båden og ikke pr sejler. Er I et hold på 4 der deler båden vil prisen altså være kr. 750,- pr sejler.

Prisen er også kr. 3.000,- såfremt du ønsker at sejle J/70 til onsdagskap hver uge – efter samme koncept.

Deadline for tilbagemelding er altså 26/4. Kommer du efterfølgende med ønsker om sejltid vil det være muligt at vælge mellem de tilbageværende tider.

Der vil også blive oprettet hold for sejlerskole og juniorer, men dette bliver koordineret direkte med udvalgene.

Båden er under klargøring og vil være klar til anvendelse så snart regeringen lemper på kravene til klubberne i forbindelse med Corona-situationen. Vi vil melde ud så snart vi kan, men har i øjeblikket desværre ikke en konkret dato.

Håber I vil melde talstærkt tilbage så båden kan skabe glæde i mange timer den kommende sæson.

Med sejlerhilsen
J/70-udvalget

Print Friendly, PDF & Email
Del dette: