Ekstraordinær generalforsamling for valg af nyt FU

Kære medlemmer 

På generalforsamlingen den 23. februar 2020 blev der valgt en ny bestyrelse samt et nyt forretningsudvalg (FU), men det lykkedes ikke at besætte kasserer-posten. Det nye FU repræsenterer kun den ene halvdel af klubben, og har derfor dårlige forudsætninger for at samle klubben igen. Efter en del dialog har FU bestående af John Bagh, Susanne Grøn og Gert Møller derfor besluttet at trække sig, for at give plads til et nyt FU; Se notat derom – KLIK HER.

På grund af Corona pandemien kan vi desværre ikke holde en normal ekstraordinær generalforsamling for at vælge et nyt FU. Valget finder derfor sted som beskrevet nedenfor :

Valg af nyt forretningsudvalg for klubbens medlemmer

Søndag, den 05. april 2020, kl. 14.00 – 16.00, ved klubhuset.

Det ekstraordinære valg har til formål at vælge et nyt forretningsudvalg, bestående af Rune Holbek (formand), John Bagh (næstformand), David Ipsen (kasserer) og Gert Møller (sekretær).

Der stemmes ”Ja” såfremt man kan godkende det nye FU, eller ”Nej”, såfremt det ikke kan godkendes. I tilfælde af ”Nej” bliver det nuværende FU siddende, indtil der igen kan  afholdes en ekstraordinær generalforsamling.

Valget foregår på klubbens overdækkede terrasse. Medlemmerne bedes medbringe egen seddel og kuglepen og så vidt muligt undgå at berøre stemmekassen, når stemmen lægges i. Hold god afstand til andre medlemmer og stemmetællerne, og kom gerne spredt ud over intervallet 14-16. Forlad straks afstemningsområdet, når stemmen er afgivet.

Lynæs d. 29. marts 2020

Print Friendly, PDF & Email
Del dette: