Klubkonferencen 2019 med fede oplevelser

Klubkonferencen 2019:

Som gennem efterhånden mange år arrangerede Dansk Sejlunion, DS, igen i år en spændende og inspirerende Klubkonference i DGI’s glimrende konference faciliteter i Vingsted. Fra vores klub deltog Bent Bennedsen, David Corneliussen, David Ipsen og Heidi Ipsen. Undertegnede var så heldig at være inviteret af DS, så jeg var der også.

Man mødes fredag klokken 16 og får en kop kaffe og en masse snak med de ca. 150 andre deltagere fra 70 klubber. Selve programmet starter klokken 17, og går så derudaf i et døgn, ind til formandens, Lines, farveltale klokken 16 om lørdagen.

Tiden er spækket med gode og spændende indlæg. I år skulle hovedvinklen være Eventyret, der kan opleves som sejler. Meget handlede om udvikling af klubberne – som vi også arbejder på i Lynæs – om et nyt diplomsejlersystem til Sejlerskolerne og flere andre ting. F.eks. kom Jesper Henriksen fra Oure og fortalte levende om, hvad de gør for at give deres sejlerelever oplevelser og eventyr, der får eleverne til at blive i sejlerverdenen.

Resten af indlæggene kan ses på http://www.sejlsport.dk/mere/klubkonferencen.

På forsiden af DS’s hjemmeside, sejlsport.dk, er der også et indlæg om Klubkonferencen. Se selv på http://www.sejlsport.dk/nyt/2019/11/video-tre-staerke-historier-fra-klubkonferencen.

Ud over de mange gode indlæg, blev der heldigvis også tid til en snak med nogle af de mange deltagere. Både under spisningerne og i baren fredag aften.

Det var igen rigtig godt og vigtigt at være med.

Henrik P

Print Friendly, PDF & Email
Del dette: