Klubhusudvalget knokler – se lige her hvad de har nået

Se lige her – udført siden d. 22. okt.

  1. Utæt tagrende. Lige vest for døren ud til terrassen var tagrenden utæt, og vandet opfugtede bjælken derunder. Det er lykkedes at gøre tagrenden tæt igen, selv om det var vanskeligt, da taget over grillen var i vejen.
  2. Kajakhus tag utæt: Vi har forsøgt at tætne taget på kajakhuset ved en sammenbygning, tiden vil vise, om det er lykkedes.
  3. Stakit omkring terrassen: De lodrette stolper står tæt ved jorden og er udsat for opfugtning, en del var rådne. Vi har kortet en del af de lodrette stolper ved jorden, og på den måde skåret det angrebne væk. Dækbrættet, som de er skruet fast i er heller ikke i god stand.
  4. ”Ejler” kom på land og blev rengjort i bunden, derefter stillet ind i juniorrummet. ”Ejlers” motor kan ikke køre, fordi der mangler tændrør til den. De er åbenbart ikke sådan at skaffe, for de har været i restordre siden august.
  5. Vi har fået sat vores nye navn på gavlen af huset.
  6. Standeren samme sted er fornyet og sat op.
  7. Vi har ryddet op i skuret, så der er blevet plads til begge vores følgebåde. Monteret kroge i toppen af nogle bøjer og hængt dem op på væggen.
  8. Da Juniorudvalget har planer om at bruge vores E joller, har vi set på deres jollevogne, så de kan blive klar til næste år. De skal alle have nye hjul.

Puha – godt vi har dem:-)

 

 

/Knold

 

Print Friendly, PDF & Email
Del dette: