Kom til standernedhaling og aftenens fest

Som altid slutter sommersæsonen den sidste lørdag i oktober, i år er det den 26. oktober.

Klokken 15.00, i forlængelse af Visions-mødet samme dag, mødes vi alle sammen på terrassen, hvor formanden vil fortælle lidt om, hvad der sker rundt om i klubben og andre relevante steder. Årets klubmester i sejlbåd bliver hyldet, og andre vigtige begivenheder bliver også omtalt. Og så markerer vi sommersæsonens slutning ved at hale klubstanderen ned efter en, i år, noget blandet sæson.

Derefter går vi inden for, hvor klubben giver et lille glas, og snakken plejer at gå livligt.

Klokken 18.30 mødes vi igen for at indtage en god og spændende middag. Den skal købes på forhånd ved at tilmelde deltagende antal personer i Klubmodul: https://lynaes.klub-modul.dk/cms/ProfileEventEnrollment.aspx?EventID=174.

Festen plejer at fortsætte til sent, og der går ligefrem også rygter om, at der klokken 21 vil være dansant med levende orkester!

Lige nu skal du blot gøre én ting: Tilmeld straks! – Fristen for tilmelding udløber allerede den 19. oktober.

Henrik P

Print Friendly, PDF & Email
Del dette: