Sejlsportsliga-stævnet i Lynæs 25.-26. maj og 1.-2. juni

Det er en kæmpe event, der venter os alle sammen, når Lyn-X Open ruller i gang sidste weekend i maj. Det er jo nemlig lykkedes at få Sejlsportsligaen til at afvikle årets første ligastævne i Lynæs i samme weekend og den følgende weekend.

I den første weekend kommer 18 første divisions klubhold fra klubber i hele landet, for at få sat gang i kampen om titlen som landets bedste klubhold. I den anden weekend kommer de 18 hold fra anden division. Der bliver sejlet i J/70’ere, magen til den båd klubben har.

Kan man overhovedet se, at de sejler?

Sejladserne vil blive afviklet meget tæt på Oplevelsesbroen, så der vil blive perfekte forhold for tilskuere. Der vil også på molen blive opstillet telt med forfriskninger og en skærm, som viser holdenes samlede placeringer. Der bliver sejlet af 6 hold ad gangen, og der vil blive søgt afviklet 36 sejladser. Så der bliver noget at se på fra første start, som begge dage er klokken 10.

Lynæs har hele 2 hold med

Lynæs deltager med hele 2 hold i anden divisionssejladserne: Vores ”normale” klubhold og så har vores Women on Water1, WOW1, fået et wildcard, som en anerkendelse af, at klubben har fået en halv snes kvinder til at deltage i WOW-projektet og sejle i J/70. Det er sejt.

Vil du være med?

Det kræver mange hænder at stå for afviklingen af sådan et arrangement, og heldigvis er de fleste poster besat. Men der skal stadig skaffes lidt flere. Så har du lyst til at være med i centrum af begivenheden sammen med en masse sjove mennesker, så læg en mail til stævneleder Frederik på frederik.lte@gmail.com eller ring på 2332 1420. – Du kan se i den nedenfor vedhæftede liste over job og personale, hvor der mangler et par hænder. Det er i de grønne felter. Bare kom an, det bliver en kanon oplevelse!

Se mere på ligaens egen hjemmeside www.sejlsportsligaen.dk

Henrik P

Stævne personale 2019

Print Friendly, PDF & Email
Del dette: