Invitation fra Hundested Motor- og Sejlklub.

Kom til klubaften i HMS

Nordre Beddingsvej 37, 3390 Hundested

Onsdag d. 3. april kl. 19

Om moderne elektronik i mindre fartøjer

Krydret med oplevelser om sejlads over Atlanten til Carribean m.m.

Introduktionen omhandler navigationssystemer, radiosystemer og autopiloter (servostyringer) samt vind- og undervandssensorer. Desuden on-board seriel-data busser som Seatalk, RS232, NMEA 0183 og 2000 samt kompatibilitet og integration mellem disse.

Foredragsholder er Michael Krumbæk, jordomsejler med flere Atlanterhavs-passager i bagagen, der i over 25 år var salgsansvarlig for Autohelm og Raymarine i Danmark. Michael har været selvstændig de sidste 2 år med firmaet MK-Maritim, som tilbyder maritim konsulent bistand og handler med bla. Garmin, Raymarine og Simrad m.fl. elektronikmærker.

Medlemmer af HMS og Lynæs Sejl- og Kajakklub er velkomne ligesom lokale søfolk. Der er ingen entré, men øl, vin og vand kan købes i klubben og der er kaffe i kanderne.

Vi ses på onsdag d. 3.4.

Venlig hilsen

Bestyrelsen i HMS

Print Friendly, PDF & Email
Del dette: