LYN-X 2018 – hvad er det?

Hvad er LYN-X? – og hvad gør Sejlklubben Lynæs?

 

LYN-X 2018

 

LYN-X er en Vandsportsfestival.
Den afholdes ligesom sidste år i forbindelse med den landsdækkende event ”Havnens Dag”, som finder sted lørdag 9. juni. LYN-X er dog 2 dage, idet alle aktiviteter også foregår søndag d. 10. juni.

Alle interessenter på Lynæs Havn har samlet kræfterne og lagt op til en hel weekend fyldt med vandsportsaktiviteter for alle aldre, et stort udvalg af mad og drikke, maritime udstillinger, fest, farver og god stemning på havnen.

 

Travaljeroningen kommer tilbage til Lynæs Havn igen som den traditionelle dyst mellem de roere, der også mødes til havnefester i Hundested, Hornbæk og Gilleleje.

Et andet helt specielt indslag bliver en bane i havnen med såkaldt SUP polo. Det er en dyst på Stand-up Paddle Board, hvor LYN-X har udfordret førsteholds-fodboldspillerne fra Hundested og Frederiksværk til at konkurrere i et element, som de slet ikke er vant til. Det skal nok blive sjovt.

 

LYN-X har i 2018 fokus på børnene – bl.a. vil børn få mulighed for at afprøve en masse forskellige vandaktiviteter.

Sejlklubben Lynæs.

Sejlklubben Lynæs stiller vi op med en Optimist simulator, så børn kan afprøve det “at sejle” på land og har de mod på mere, har vi selvfølgelig også optimist joller i vandet.

Kapsejlads er også på programmet. Den kommer til et foregå tæt på havnen, derved kan man derfra kan følge med.

Vi har derudover kajakopvisning om lørdagen og om søndagen kan man komme ud og sejle i en kajak under opsyn af kyndige kajakroere.

Vi har et telt på pladsen (den gamle havn), hvor vi vil oplyse om vor klub, uddele foldere for Sejlklubben Lynæs og henvise (især barnlige sjæle) til vores klubhus. Her, hvis man mod på det, kan man tegne en maritim tegning eller binde et knob og derved vinde en is eller en sodavand. Tegningerne vil, som i 2017, blive hængt op i vore vinduer ud mod terrassen, så så mange som muligt kan få glæde af dem. Vi vil selvfølgelig også fremvise vores klubhuset og kajakhotellet.

 

Du kan se mere om LYN-X på LYN-X’ hjemmeside KLIK her.
Vær opmærksom på at denne side er under udvikling – vi er ved at få det hele på plads i disse dage.

 

Knold

Print Friendly, PDF & Email
Del dette: