Hvis du sejler kajak i weekenden den 24.-25.-26. maj

Husk at så kan isætning og optagning af kajakkerne ved klubhuset foregå som normalt. Kajakhotellet er fuldt tilgængeligt. Du kan med forsigtighed sejle ud og ind af havneindløbet. Derudover vil der være følgende aktiviteter, som du skal være opmærksom på:

Fredag den 24. Der vi være travaljesejlads fra kl. 16:00 til 19:00, fra den gamle havns indløb og derfra mod Frederiksværk ca. 300 meter, til en udlagt bøje. Det er vigtigt ikke at komme i vejen for dem.

Lørdagen den 25.  Der vil afholdes ligastævnet med J70 både i tiden kl. 10:00 til 18:00. Det sker på en trekantsbanen som ligger tættest muligt på oplevelsesbroen. Der er udskiftning af mandskaberne på de 7 sejlbåde,  med hurtigt sejlende RIB-både  der henter og bringer mandskaberne hver halve time, til og fra badetrappen nærmest fyret.

Husk: Der bliver kajakopvisning med vores  kajakroere fra kl. 13:00-14:00 i vandet ud for badehuset. Husk at komme og nyde opvisningen.

Søndag den 26. Der vil afholdes ligastævnet med J70 både i tiden kl. 10:00 til 16:00. Det sker på en trekantsbanen som ligger tættest muligt på oplevelsesbroen. Der er udskiftning af mandskaberne på de 7 sejlbåde,  med hurtigt sejlende RIB-både der hver halve time henter og bringer mandskaberne, til og fra badetrappen nærmest fyret.

 

/Svend M.

Print Friendly, PDF & Email
Del dette: